fbpx
Risotto cu ciuperci, parmezan si salata caprese
*Imagine cu caracter de prezentare.

Risotto cu ciuperci, parmezan si salata caprese

Orez arborio; roșii cherry; ciuperci champignon; MOZZARELLA CILIEGINE; ciuperci pleurotus; praz; PARMEZAN; baby spanac proaspat; ulei extravirgin de măsline; UNT 82%; vin alb; COGNAC; apa; Busuioc fresh; busuioc verde; pătrunjel proaspăt; sare iodata;

Energie:
494.29/2068.11 kcal / kJ
Carbs / Zaharuri:
57.94/10.88 g
Proteine:
23 g
Grasimi/Grasimi saturate:
18.95/4.68 g
Fibre:
5.14 g
Sare:
0.9 g

Alergeni

Alcool, Lactoza, Urme de ou

Meniuri pentru fiecare.

Catering Personalizat pentru 1, 5, sau 10 Zile!
Comandă acum pentru o experiență culinară excepțională!

Personalizează meniul